Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.790 Ft
Menny.:db

Ariel All in 1 Universal + mosókapszula 20 darab

Egységár: 139,50 Ft/mosás
  • fehér és világos ruhákhoz
  • kimagasló folteltávolító hatás már az 1. mosástól kezdve, alacsonyabb mosási hőfokon is
Várható szállítás: 2022. október 04.
Vonalkód / EAN: 8001090251343
Mennyiség
20 darab
2.790 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az Ariel All-in-1 PODS Universal+ mosókapszula már az első mosásnál megmutatja kimagasló folteltávolító erejét, alacsonyabb mosási hőfokon is. Rendkívüli tisztítóhatás, egyetlen mosókapszulában: 1. Folteltávolítás 2. Ragyogó tisztaság 3. Friss illat 4. Óvja a szövetrostokat 5. Akár 20°C-os mosásnál is hatékony. Az Ariel mosókapszulájának többrekeszes kialakítása elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig. Vízzel érintkezve a filmréteg feloldódik, és az Ariel All-in-1 PODS Universal+ intenzív folteltávolító technológiája minden eddiginél alaposabb és hatékonyabb mosást végez. Az Ariel All-in-1 PODS mosókapszula 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kapható.FIGYELMEZTETÉS: A termék egészségre ártalmas lehet és súlyos tüneteket okozhat!

MÉLYTISZTÍTÁS: Kimagasló folteltávolító hatás már az 1. mosástól kezdve, alacsonyabb mosási hőfokon is
ALL-IN-1 TELJESÍTMÉNY: 1. Folteltávolítás 2. Ragyogó tisztaság 3. Friss illat 4. Óvja a szövetrostokat 5. Akár 20°C-os mosásnál is hatékony:
ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁS: Az Ariel All-in-1 PODS mosókapszula 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kapható (DE) & (AT)
HASZNÁLATA EGYSZERŰ: nem kell kimérni és adagolni; mindössze egyetlen Ariel All-in-1 PODS mosókapszulára van szükség a mosáshoz
A MOSÁS GYEREKJÁTÉK VELE, DE NEM GYERMEKEK JÁTÉKA! Az Ariel All-in-1 PODS mosókapszula gyermekektől mindig elzárva tartandó! 

Összetevők és Biztonsági figyelmeztetések

Összetevők:
>30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5-15% Szappan, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool

Biztonsági figyelmeztetések:

Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó.
SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.
HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.
LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére