Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
759 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
toilet cleaner wc-tisztító

Bref Power Aktiv Gel Fenyő WC-tisztító gél 700 ml

Egységár: 1,08 Ft/ml
Hatékony fegyver a vízkő és a foltok ellen, tisztán tartja és felfrissíti a WC-t.
Várható szállítás: 2024. július 23.
Vonalkód / EAN: 9000101502084
759 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Power Aktiv WC Tisztító Gel Pine biztosítja a higiénikusan tiszta és csillogó WC-t, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, megakadályozza a vízkő lerakódását. Használata után friss és hosszan tartó kellemes illatot hagy maga után. Gyermekbiztos zár: A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után finoman csavarja el a kupakot, kattanásig. Adagolja a WC-tisztítót közvetlenül a WC pereme alá. Hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le.

Figyelmeztetés és Összetevők

Figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Egyéb felületek károsodásának vagy elszíneződésének elkerülése érdekében a WC-ülőkére, a padlóra és egyéb savra-érzékeny felületekre fröccsent tisztítószert azonnal öblítse le tiszta vízzel. Ne keverje vagy használja együtt klórtartalmú vagy egyéb tisztítószerekkel, mert veszélyes gázok szabadulhatnak fel!

Figyelem.
Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Összetevők:

<5% nemionos felületaktív anyagok, illatanyagok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére