Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.825 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
Shower and Bath Cleaner

Heitmann fürdőszobai fertőtlenítő tisztítószer 500 ml

Egységár: 3,65 Ft/ml
Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át és közben hatékonyan lép fel a makacs fürdőszobai szennyeződésekkel szemben
Várható szállítás: 2024. július 25.
Vonalkód / EAN: 4052400031746
1.825 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Speciális összetételével a függőleges felületek tisztítása is egyszerű. A citromsav természetes erejével a vízkő minden maradványát eltünteti. Bőrgyógyászok által tesztelt.

A fürdőszobában bármely felület tisztításához használható, beleértve a mosdókat, zuhanykabinokat, csempéket, szanitereket, króm szerelvényeket, WC csészét. Fújja a tisztítani kívánt felületre, hagyja hatni 1 percig (különösen makacs szennyeződés/vízkő esetén maximum 10 percig), majd öblítse le alaposan vízzel. Ne használja savra érzékeny felületeken, mint pl. márvány, zománc, alumínium. Védőkesztyű használata javasolt.

Figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére