Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.290 Ft
Menny.:db

Heitmann Sensitive fertőtlenítő mosószeradalék 1250 ml

Egységár: 1,03 Ft/ml
színezék és illatanyagok nélkül a hosszan tartó friss illatú és higiénikusan tiszta ruhákért (baba és gyerekruhákhoz is)
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.
Vonalkód / EAN: 4052400031715
1.290 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Színezék- és illatanyag mentes mosási fertőtlenítő a higiénikusan tiszta és hosszantartóan friss illatú ruhákért – baba és gyerekruhákhoz is. A mosógépet is fertőtleníti.15 mosáshoz elegendő. Hideg vízben is hatékony egész 60 °C-os mosásig. A kezelt textíliák bőrbarát eredménye bőrgyógyászok által igazolt.

FIGYELEM!
Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni.

Használati útmutató

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: 20°C – 60°C fokos mosásig alkalmazható.
Gépi mosás: tegyen az öblítő adagolóba 2 és fél kupaknyi (82,5 ml) terméket.
Kézi mosás: keverjen 1 és fél kupaknyit (50 ml) a termékből 5 liter vízhez a mosás legutolsó öblítési fázisában. Hagyja hatni legalább 30 percig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére