Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.215 Ft
Menny.:db

Somat All in 1 Extra mosogatógép tabletta 45 darab

Egységár: 93,67 Ft/darab
A gyors és erőteljes hatású Somat All in 1 Extra formula felveszi a küzdelmet a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is.
Várható szállítás: 2023. június 02.
Vonalkód / EAN: 9000101356168
mosogatás szám
45 mosogatáshoz
4.215 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A Somat All in 1 Extra tablettákkal erős és hatékony tisztítóhatást tapasztalhat. A gyors és erőteljes hatású Somat All in 1 Extra formula felveszi a küzdelmet a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is. A formula gyorsan feloldódik és azonnal hat.
A Somat All in 1 Extra mosogató tabletták biztonságosan használhatók minden mosogatógépben mosható tányéron, poháron, bögrén, üvegen, ezüstön, evőeszközön és edényen. A mosogatógép tabletták nem hagynak nem kívánatos maradványokat. A speciális Somat All in 1 Extra tabletták minden edényt és poharat ragyogóan tisztává varázsolnak minden mosogatási ciklus után.

A Somat All in 1 Extra gépi mosogatótabletta só és öblítőszer hozzáadása nélkül működik, 21°dH vízkeménységig, még ha világít is a mosogatógép só- illetve öblítőtartály kiürülését jelző lámpa. 21°dH-nál keményebb víz alkalmazása esetén (erről érdeklődjön a vízszolgáltatónál), vagy ha az edényeken, a mosogatógépben vízkő maradványokat észlel, javasoljuk megfelelő mennyiségű só és / vagy öblítőszer alkalmazását.

összetevők - használati útmutató - figyelmeztetések

Összetevők:
5-15% oxigén alapú fehérítőszer, foszfonát, polikarboxilát, <5% nemionos felületaktív anyagok, enzimek, illatanyagok (benzyl alcohol, limonene)

Használat:
1. A tabletta csomagolása vízben oldódó fólia - nem szükséges kicsomagolni.
2. Helyezze a tablettát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába.
3. Ne helyezze a tablettát az evőeszköz tárolóba, valamint a só adagoló tartályába.

Figyelmeztetés:
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére