Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.160 Ft
Menny.:db

Somat Gold mosogatógép tabletta 34 darab

Egységár: 122,35 Ft/mosogatás
Somat Gold mosogatógép tabletta eltávolítja a legmakacsabb odaégett szennyeződéseket és ételmaradékokat, mindemellett csillogóan tisztává varázsolja edényeit.
Várható szállítás: 2024. június 24.
Vonalkód / EAN: 9000101577105
4.160 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Egyszerű adagolás, nem szükséges előáztatni, nincs kellemetlen szag! A Somat Gold mosogatógép tabletta erős és hatékony tisztítóhatással. A gyors és erőteljes Somat Gold formulája eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is, mint például tea- és kávéfolt, odaégett ételmaradék. Formulájának köszönhetően hamar feloldódik és kifejti tisztítóhatását, akár rövid mosogatási program vagy alacsony hőfok esetén is.

A Somat Gold ragyogó tisztaságot biztosít 21°dH vízkeménységig, még ha világít is a mosogatógép só- illetve öblítőtartály kiürülését jelző lámpa. Mindkét esetben az öblítés és a vízlágyítás funkció működik. További só és öblítő adagolás mindig lehetséges.

összetevők - használati útmutató - figyelmeztetések

Összetevők:
5-15% oxigén alapú fehérítőszer, foszfonát, polikarboxilát, <5% nemionos felületaktív anyagok, enzimek, illatanyagok (benzyl alcohol, limonene)

Használat:
1. Nem kell kicsomagolnia a tablettát a vízben oldódó fóliából.
2. Helyezze a tablettát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába.
3. Ne helyezze a tablettát az evőeszköz tárolóba, valamint a só adagoló tartályába.

Figyelmeztetés:
Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére